Contratas Gimeno | Contratas Gimeno | Empresa

EMPRESA

Contratas Gimeno 2006, S.L.  és una constructora nascuda l’any 2006, de la mà del seu fundador i principal accionista, Ricardo Gimeno. Des del primer dia, hem prioritzat la qualitat abans que la quantitat, cuidant el detall i l’atenció personalitzada cap als nostres clients. En aquests últims anys, hem ampliat els nostres horitzons i trobat projectes d’àmbit nacional i internacional, especialitzant-nos en hostaleria i restauració. A més, a Contratas Gimeno, creiem en la responsabilitat social de l’empresa, col·laborant activament en el desenvolupament econòmic i cultural de la ciutat de Barcelona, sent mecenes del Museu Egipci de Barcelona.

Els nostres trets es caracteritzen per:

EQUIP HUMÀ

Un equip humà de professionals qualificats que abasta des dels aspectes tècnics –enginyers de l’edificació, arquitectes, interioristes,…- fins l’especialització professional de diferents oficis, cosa que ens garanteix les solucions tècniques més adequades per a cada projecte.

PROFESSIONALITAT I SERIETAT

L’eficàcia en el servei va vinculada directament al rigor, fermesa i continuïtat de la política empresarial que busca la eficiència al servei del client. Per això, ens convertim en l’opció més encertada, segura i rendible.

QUALITAT

La més alta qualitat dels materials, la modernitat i les noves tecnologies que apliquem en totes les nostres obres ens diferencien notablement.

TERMINIS

Sistemes integrals ens permeten controlar en tot moment que els treballs realitzats compleixin amb les expectatives establertes en el temps, controlant les possibles desviacions que poden produir-se i analitzant-les per a oferir solucions a les mateixes.

COST

Un clar compromís amb el client ens inclina a obtenir els millors resultats i els objectius més òptims, mantenint en tot moment un clar equilibri entre cost, qualitat i terminis. Pressupostos oberts amb partides per mediació o tancats amb memòria de qualitat i terminis definits.

SEGURETAT I MEDI AMBIENT

Un compromís definit: seguretat en els nostres processos, mesures col·lectives i individuals de protecció per als treballadors i persones implicades. El medi ambient i la classificació dels residus ens atribueixen un compromís amb la societat que, com nosaltres, cada vegada aposta més per un desenvolupament sostenible.

CERTIFICATS

Contratas Gimeno disposa d’una sèrie de certificats que legitimen el seu treball

 

 

 

 

© Copyright . Contratas Gimeno 2006, S.L. All rights reserved. Design by VÄUSE Comunicació. | Aviso legal y política de privacidad. | Política de cookies.